Ontdek SPRT! - De Eerste Lokale Sportglossy van Bodegraven-Reeuwijk!

25 juli 2024

Ontdek SPRT! - De Eerste Lokale Sportglossy van Bodegraven-Reeuwijk!

Beste allemaal!

Ontdek SPRT!

We hebben geweldig nieuws dat we graag met jullie willen delen! Het is met grote trots en enthousiasme dat wij, het vrijwilligersteam van EDGH.nl, de lancering van ons nieuwe online sportmagazine, SPRT!, aankondigen. Dit project was een enorme klus, maar een ontzettend leuke uitdaging waar ongelooflijk veel inwoners en lokale sporters hun schouders onder hebben gezet. Onze dank gaat in de eerste plaats naar hen.

SPRT! is ontstaan met het doel om die geweldige toppers en fantastische sportverenigingen in Bodegraven-Reeuwijk onder de aandacht te brengen. Vlak voor het beging van de Olympische Spelen (eind deze week), want zoals Robin van Galen in SPRT! zegt: zonder lokale sport geen Olympische kampioenen.

In samenwerking met het Leefstijlakkoord B-R en SenW Bodegraven-Reeuwijk en met wethouder Dirk-Jan Knol als gasthoofdredacteur, hebben we een uniek sportmagazine gecreëerd. Het magazine is 75 pagina's dik en boordevol inspirerende verhalen over lokale sporthelden, onmisbare vrijwilligers, nieuwe sporten zoals padel en acrogym, natuurlijk Tes Schouten (we kregen haar eerste trainer in Bodegraven te pakken!!), misschien wel de oudste sporter van onze gemeente, in ieder geval de oudste vereniging en nog veel meer!


Ontdek SPRT! - De Eerste Lokale Sportglossy van Bodegraven-Reeuwijk!